Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Пами

Burn, Персонални тренировки

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Виктор

Heavy, Cross Circle, Персонални тренировки

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Тоши

Push'n'Pull, Conditioning, Персонални тренировки

Направих първите си стъпки в спорта още от ранна възраст. Тренирах водна топка в детско-юношеските формации на Левски и Академик, като достигнах и до националния отбор. През 2014-та година, докато живях в САЩ, започнах да се занимавам активно с фитнес и след две години на тренировки, започнах своето обучение за персонален треньор в LA Fitness. От 2021-ва съм част от екипа на Vibes и водя тренировките Push’n’Pull и Conditioning, както и персонални тренировки.

Йоан

Conditioning, Cross Circle

Тренирам и се занимавам със спорт от повече от 12 години. От ранна детска възраст преминах през няколко спорта, от танци, до бойни спортове и фитнес. Имам няколко медала от състезания по кикбокс. След завършването си започнах по-обстойно да навлизам в света на здравословния и активен начин на живот. Започнах да уча как по-добре да тренирам и да се храня, успях да подобря собственото си здраве и форма и не спирам да се интересувам, обучавам и развивам в тази сфера. От 2020 година насам помагам на хора да влязат в по-добра форма, като подобрят движението си и хранителните си навици. Смело бих казал, че спорта е моята идентичност и ще се радвам да предам ползите му заедно с готини емоции на трениращите!

Тодор

Cross Circle, Mobility, Grind

Спортът винаги е бил част от живота ми – играх професионално баскетбол в продължение на 10 години, а след това страстта към физическата активност и здравословния начин на живот продължи да е водеща в кариерата ми. Имам магистърска степен по Спорт, Фитнес и Здраве от НСА и сертификати за Табата, HIIT и Tap Out тренировки. Опитът и познанията ми в
силовите и кондиционните тренировки и мобилността ми дават възможност да помагам на хората да постигат целите си, свързани със здравословния начин на живот.

Галин

Conditioning, Booty Vibes, Персонални тренировки

Занимавам се със спорт от 10 годишен, а от 16 години се занимавам с фитнес. Специалността ми е културизъм и фитнес, което съм учил и в НСА Васил Левски. Груповите тренировки, които съм практикувал са HIIT, TABATA, SPINNNING, Кондиционни тренировки, Кръгови тренировки, Bulgarian bag, 6D Slide и други със собствена концепция. В по-професионален план съм специалист по спортно хранене и хранителни добавки, активен състезател по културизъм, като най-добрите ми постижения са двукратен Републикански и Балкански шампион и шампион в доста други турнири. Мотивацията ми в спорта е: НЕ МОГА, Е САМО ОПРАВДАНИЕ!!!

Мишо

Push'n'Pull, Grind

Спортът винаги е присъствал в моя живот под една или друга форма. В началото започнах да се занимавам с плуване и фитнес, като подготовката за състезания ми помогна да натрупам опит с разнообразни тренировъчни режими. Стремежът да предизвикам себе си ме срещна и с редица други спортове като катерене, street fitness, conditioning training, push-pull workouts и grind training. Груповите спортни занимания ми носят истинско удоволствие, тъй като ми дават възможност да се срещам с хора споделящи сходни интересни. За мен е важно всеки трениращ в групата да постига поставените си цели, за това винаги се стремя тренировките да бъдат интересни, разнообразни и ползотворни.

От ранна детска възраст спортът ме придърпа към себе си и до днес сме неразделни. 12 години съм се занимавала с танци, 6 години със спортна акробатика като състезател и 2 като треньор. В момента практикувам и въздушна акробатика на воали. Привърженик съм на високоинтензивните тренировки и стречинга. Интересувам се активно от здравословно хранене и гъвкавостта на тялото. Като актриса за мен най-важното нещо е да се провокирам и да излизам от комфортната си зона. Имам енергията и желанието да помагам и на други да се предизвикват и да постигат неочаквани за себе си неща.

Даниел

Cross Circle, Heavy

Спортът е неизменна част от моя живот повече от десетилетие. Отдадеността ми към тренирането и стремежът ми към нови знания в тази сфера остават все така силни и ме мотивират да помагам на другите да постигнат своите спортни цели. Най-голям интерес за мен представляват силовите и кондиционни тренировки, които развиват определени атлетични способности. Добрата структура на една тренировка и правилното изпълнение на упражненията, заедно със здравословното хранене и пълноценната почивка, формират фундамента на отличната физическа форма. Вярвам в интелигентния подход към тренировките, при който се постигат устойчиви резултати чрез плавна прогресия.

Николай

Push'n'Pull, Grind
Още от ранна детска възраст спортът е неизменно преплетен с ежедневието ми. Футболът ме запали по движението, и до днес, ритайки с приятели, само аз съм голям фен на играта. На 16 открих фитнесът, въпреки че не беше любов от пръв поглед, тогава още разбрах, че това е изключително ефективен начин човек да изглежда добре. Занимавал съм се с бокс и кик-бокс. Няколко години наред бях с наднормено тегло и с помощта на правилните ментори успях да преобразя себе. Познанията ми за тренировките и балансираното хранене са се трупали през годините. Черешката на тортата идва със завършването на Strong by Science – Академията за персонални треньори.

Илина

Mobility, Booty Vibes
Спортът и движението са моя страст още от ранна възраст. Преминах през лека атлетика, след което се насочих към танци и накрая усилено започнах да се занимавам с фитнес. Тази непрестанна интеракция с различни спортове ме накара да разбера колко важни са упражненията за мобилност, които смело мога да нарека “превенция от травми”. Освен това помагам на жени да оформят своето тяло, като наблягам на една от най-привлекателните части на женската фигура.

Симеон

Push'n'Pull, Grind, Conditioning

Движението на тялото е неотлъчна част от всеки мой ден. Занимавам се с танци от 12 години. Осем, от които професионално. Стилът на танците е Попинг, което накратко представлява техника на свиване и отпускане на мускулите, чрез които се получават интересни движения. С този стил започнах да опознавам различните мускулни групи на тялото и да се обучавам в тренирането им. Преподавам в няколко танцови школи от 3 години, а през последните две години усилено се занимавам с фитнес и силови тренировки. Здравословният начин на живот и работата с хора са предизвикателство и основен мотиватор в ежедневното постигане на целите на всеки един.

Крис

Mobility, Grind, Conditioning
Спортът е моят начин на живот още от ранна детска възраст, след като започнах да играя футбол професионално. Опитът ми като спортист ме е научил, че винаги има място за подобрение и развитие. Към това се стремя и в работата си с трениращите – да се подобрят физически и здравословно и да бъдат по-комплексни като цяло.

Фани

Mobility, Conditioning
Казвам се Стефана Алексова, накратко – Фани. Тренирала съм 7 години джудо в ученическите си години. Завършила съм Национална Спортна Академия “Васил Левски“ с профил треньор по кондиционна подготовка. В годините си на обучение работех като треньор по джудо на деца в няколко детски градини в столицата. Аз съм сертифициран съдия по снукър от 2015г., а от 2017г. съм инструктор по АЕРО КИД и АЕРО ФИТ- практика изпълнявана с помощта на копринен хамак. През 2020 г. преминах обучение за инструктор на Пилатес реформър. Имам опит в работата с бременни дами. През 2023 г. преминах обучение по мобилност. Обичам да работя върху себе си на всички нива- физически, ментално и духовно, именно това искам да предам и в тренировките които водя.

Георги

Conditioning, Cross Circle
Завършил съм специалност спортни науки в „Abertay University”, Великобритания. Така осъществих мечтата си да превърна любовта към спорта в професия. Участвал съм в юношеския отбор на „ФК НЕФТОХИМИК БУРГАС 1962“. Поради контузии се наложи да се откажа от интензивните тренировки по футбол. Но, открих красотата на плувните спортове и фитнеса. Благодарение на придобитата бакалавърска степен по спортни науки, зная как да водя тренировките по фитнес,така,че те да са ефективни и здравословни. Изключително щастлив съм да работя в „Vibes Health & Fitness“ където с уменията си мотивирам и подпомагам желаещите да спортуват, за да постигнат мечтаните от тях резултати.

Таня

Cross Circle, Conditioning
Моята първа среща със спорта бе като дете в залата по плуване. И така 10 години тренирах и се състезавах активно в дисциплините плуване, модерен петобой и фехтовка. Това ме научи на издръжливост, а различните спортове изградиха спортна култура у мен и запалиха ентусиазъм да откривам нови тренировки. Постепенно открих фитнеса и груповите тренировки, които посещавам от години и също така водя ежедневно. Чрез интересни и разнообразни тренировки целя да развия у посетителя силова издръжливост, мобилност, баланс и координация. Това са все умения, които използваме всеки ден и колкото по-добри станем в тях, толкова по-добро качество на живот ще имаме. Спортът е бил неразделна част от моя живот и вярвам, че той има силата да променя не само физическото ни състояние, но и психичното, а това, което трябва да направим е да започнем.

Мария

Персонални тренировки
За мен спортът и движението винаги са били и са неизменна част от живота ми. Всичко започна в залата по таекуондо – мястото, където повече от седем години развивах физическите си умения, тялото и ума си. Имам син колан и медали от състезания. Също така съм тренирала плуване, художествена гимнастика и танци. А любовта ми към движението се пренесе от ролята ми на трениращ в мисията ми да бъда треньор – първо като инструктор по комбат и стречинг. После и като персонален фитнес треньор. За мен е призвание да помагам на всеки, който е избрал да се грижи за здравето си – било то да изчисти мазнини, качи мускулна маса или просто да бъде в добра физическа кондиция.

Георги В.

Conditioning, Cross Circle, Push 'n' Pull
Завършил съм Национална Спортна Академия “Васил Левски”, Треньорски факултет, с дисциплина 100 метра. Практикувал съм най-различни спортове през повечето време от съзнателния ми живот,като последните 8 години интензивно се състезавам и успоредно с това развивам треньорската си дейност.
Водещата цел в работата ми с клиенти е изграждането на атлетично и хармонично тяло и подобряването на функционалните качества. Обичам разнообразието на упражнения по време на тренировка и самата тя включва елементи за експлозивост,взривна сила,кординация и баланс, повишаване на бързината и издържливостта. Старая се тренировките ми да бъдат достатъчно натоварващи и ефикасни,и в същото време увлекателни и забавни.

Александра

Booty Vibes, Push 'n' Pull
Спортът винаги е бил моят начин на живот. В детските и юношеските си години съм тренирала колективни спортове. От 7 години се занимавам активно с фитнес, като съм се състезавала в категория бикини фитнес. Стремя се да помагам на хората да открият потенциала в себе си в зависимост от целите си.
Било то да изградят балансирана и естетична фигура, или просто да се предизвикат и да повишат физическите си възможности. Тренировките подобряват качеството на живот и съм щастлива, че мога да бъда част от този процес, защото най-добрата инвестиция е в нас самите.

Яна

Body Shape

В продължение на 9 години се занимавах профилирано с народен и съвременен танц, които изградиха силно чувство за дисциплина и издръжливост, след което се отдадох активно на спортове като плуване, фитнес и катерене. Открих, че тялото ми се нуждае от движение, което предизвиква границите на физическите възможности и активира мускулатурата по комплексен начин. Чрез моите тренировки ще опознавате тялото и възможностите си, научавайки се да се слушате взаимно и да кореспондирате със заобикалящата среда. Заедно ще развиваме контрол, координация, баланс и гъвкавост, които оформят и заздравяват мускулатурата, повишавайки тонуса и силата на тялото.

Мариана

Piloga, Balates, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Цвети

Tabata, HIIT, Conditioning, Персонални тренировки

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!