Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Шейново

Пами

Burn, Персонални тренировки

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Иван Рилски Черни връх

Виктор

Heavy, Cross Circle, Персонални тренировки

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Черни връх Шейново

Мариана

Piloga, Balates, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Шейново

Галин

Conditioning, Booty Vibes, Персонални тренировки

Занимавам се със спорт от 10 годишен, а от 16 години се занимавам с фитнес. Специалността ми е културизъм и фитнес, което съм учил и в НСА Васил Левски. Груповите тренировки, които съм практикувал са HIIT, TABATA, SPINNNING, Кондиционни тренировки, Кръгови тренировки, Bulgarian bag, 6D Slide и други със собствена концепция. В по-професионален план съм специалист по спортно хранене и хранителни добавки, активен състезател по културизъм, като най-добрите ми постижения са двукратен Републикански и Балкански шампион и шампион в доста други турнири. Мотивацията ми в спорта е: НЕ МОГА, Е САМО ОПРАВДАНИЕ!!!

Черни връх

Цвети

Tabata, HIIT, Conditioning, Персонални тренировки

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Шейново

Тодор

Cross Circle, Mobility, Grind

Спортът винаги е бил част от живота ми – играх професионално баскетбол в продължение на 10 години, а след това страстта към физическата активност и здравословния начин на живот продължи да е водеща в кариерата ми. Имам магистърска степен по Спорт, Фитнес и Здраве от НСА и сертификати за Табата, HIIT и Tap Out тренировки. Опитът и познанията ми в
силовите и кондиционните тренировки и мобилността ми дават възможност да помагам на хората да постигат целите си, свързани със здравословния начин на живот.

Черни връх

Тоши

Push'n'Pull, Conditioning, Персонални тренировки

Направих първите си стъпки в спорта още от ранна възраст. Тренирах водна топка в детско-юношеските формации на Левски и Академик, като достигнах и до националния отбор. През 2014-та година, докато живях в САЩ, започнах да се занимавам активно с фитнес и след две години на тренировки, започнах своето обучение за персонален треньор в LA Fitness. От 2021-ва съм част от екипа на Vibes и водя тренировките Push’n’Pull и Conditioning, както и персонални тренировки.

Черни връх

Коки

Pilates Strong, Power Stretching, Персонални тренировки

Спортът и движението станаха незаменима част от моят живот още от много ранна възраст. Занимавам се с танци от 15 години, професионално – вече от 3 години. Тренирала съм класически, модерен балет, хип-хоп и спортни танци. Взех участие в 6-тият сезон на “България търси талант”. Започнах активно да се занимавам с фитнес преди 4 години. В периода 2017-2020 год. водих групови тренировки по Пилатес, Степ аеробика, Zumba, Stretching и Kangoo Jumps. Открих, че нещото, което дава истински смисъл на животът ми е, именно, движението и спортът.

Шейново Черни връх

Мишо

Push'n'Pull, Grind

Спортът винаги е присъствал в моя живот под една или друга форма. В началото започнах да се занимавам с плуване и фитнес, като подготовката за състезания ми помогна да натрупам опит с разнообразни тренировъчни режими. Стремежът да предизвикам себе си ме срещна и с редица други спортове като катерене, street fitness, conditioning training, push-pull workouts и grind training. Груповите спортни занимания ми носят истинско удоволствие, тъй като ми дават възможност да се срещам с хора споделящи сходни интересни. За мен е важно всеки трениращ в групата да постига поставените си цели, за това винаги се стремя тренировките да бъдат интересни, разнообразни и ползотворни.

Иван Рилски

От ранна детска възраст спортът ме придърпа към себе си и до днес сме неразделни. 12 години съм се занимавала с танци, 6 години със спортна акробатика като състезател и 2 като треньор. В момента практикувам и въздушна акробатика на воали. Привърженик съм на високоинтензивните тренировки и стречинга. Интересувам се активно от здравословно хранене и гъвкавостта на тялото. Като актриса за мен най-важното нещо е да се провокирам и да излизам от комфортната си зона. Имам енергията и желанието да помагам и на други да се предизвикват и да постигат неочаквани за себе си неща.

Иван Рилски

Мария

Mobility

Занимавах се с художествена гимнастика повече от 14 години. Целият ми съзнателен живот е преминал в залата като състезател, откъдето имам много спортни отличия. След гимнастиката опитах различни спортове като пилони, воали, фитнес и много други. В момента съм състезател по стрийт фитнес и откакто започнах да се занимавам с този спорт разбрах, колко е важен стречингът и мобилността за предотвратяването на сериозни травми в силовите спортове.

Черни връх

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!