Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Шейново

Пами

Burn, Персонални тренировки

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Иван Рилски Черни връх

Виктор

Heavy, Cross Circle, Персонални тренировки

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Черни връх Шейново

Мариана

Piloga, Balates, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Шейново

Галин

Conditioning, Booty Vibes, Персонални тренировки

Занимавам се със спорт от 10 годишен, а от 16 години се занимавам с фитнес. Специалността ми е културизъм и фитнес, което съм учил и в НСА Васил Левски. Груповите тренировки, които съм практикувал са HIIT, TABATA, SPINNNING, Кондиционни тренировки, Кръгови тренировки, Bulgarian bag, 6D Slide и други със собствена концепция. В по-професионален план съм специалист по спортно хранене и хранителни добавки, активен състезател по културизъм, като най-добрите ми постижения са двукратен Републикански и Балкански шампион и шампион в доста други турнири. Мотивацията ми в спорта е: НЕ МОГА, Е САМО ОПРАВДАНИЕ!!!

Черни връх

Цвети

Tabata, HIIT, Conditioning, Персонални тренировки

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Шейново

Тоши

Push'n'Pull, Conditioning, Персонални тренировки

Направих първите си стъпки в спорта още от ранна възраст. Тренирах водна топка в детско-юношеските формации на Левски и Академик, като достигнах и до националния отбор. През 2014-та година, докато живях в САЩ, започнах да се занимавам активно с фитнес и след две години на тренировки, започнах своето обучение за персонален треньор в LA Fitness. От 2021-ва съм част от екипа на Vibes и водя тренировките Push’n’Pull и Conditioning, както и персонални тренировки.

Черни връх

Габриел

Heavy, Cross Circle, Персонални тренировки

Практикувам Street Workout и спортът за мен е начин на живот. Владея тренировките със собствено тегло, без оборудване на много високо ниво, но съм добре запознат и с тренировките с тежест и съм способен да създам предизвикателство за тези които търсят именно това

Шейново

Коки

Pilates Strong, Power Stretching, Персонални тренировки

Спортът и движението станаха незаменима част от моят живот още от много ранна възраст. Занимавам се с танци от 15 години, професионално – вече от 3 години. Тренирала съм класически, модерен балет, хип-хоп и спортни танци. Взех участие в 6-тият сезон на “България търси талант”. Започнах активно да се занимавам с фитнес преди 4 години. В периода 2017-2020 год. водих групови тренировки по Пилатес, Степ аеробика, Zumba, Stretching и Kangoo Jumps. Открих, че нещото, което дава истински смисъл на животът ми е, именно, движението и спортът.

Шейново Черни връх

Мишо

Push'n'Pull, Grind

Спортът винаги е присъствал в моя живот под една или друга форма. В началото започнах да се занимавам с плуване и фитнес, като подготовката за състезания ми помогна да натрупам опит с разнообразни тренировъчни режими. Стремежът да предизвикам себе си ме срещна и с редица други спортове като катерене, street fitness, conditioning training, push-pull workouts и grind training. Груповите спортни занимания ми носят истинско удоволствие, тъй като ми дават възможност да се срещам с хора споделящи сходни интересни. За мен е важно всеки трениращ в групата да постига поставените си цели, за това винаги се стремя тренировките да бъдат интересни, разнообразни и ползотворни.

Иван Рилски

От ранна детска възраст спортът ме придърпа към себе си и до днес сме неразделни. 12 години съм се занимавала с танци, 6 години със спортна акробатика като състезател и 2 като треньор. В момента практикувам и въздушна акробатика на воали. Привърженик съм на високоинтензивните тренировки и стречинга. Интересувам се активно от здравословно хранене и гъвкавостта на тялото. Като актриса за мен най-важното нещо е да се провокирам и да излизам от комфортната си зона. Имам енергията и желанието да помагам и на други да се предизвикват и да постигат неочаквани за себе си неща.

Иван Рилски

Мария

Mobility

Занимавах се с художествена гимнастика повече от 14 години. Целият ми съзнателен живот е преминал в залата като състезател, откъдето имам много спортни отличия. След гимнастиката опитах различни спортове като пилони, воали, фитнес и много други. В момента съм състезател по стрийт фитнес и откакто започнах да се занимавам с този спорт разбрах, колко е важен стречингът и мобилността за предотвратяването на сериозни травми в силовите спортове.

Черни връх

Тодор

Cross Circle, Mobility, Grind

Спортът винаги е бил част от живота ми – играх професионално баскетбол в продължение на 10 години, а след това страстта към физическата активност и здравословния начин на живот продължи да е водеща в кариерата ми. Имам магистърска степен по Спорт, Фитнес и Здраве от НСА и сертификати за Табата, HIIT и Tap Out тренировки. Опитът и познанията ми в
силовите и кондиционните тренировки и мобилността ми дават възможност да помагам на хората да постигат целите си, свързани със здравословния начин на живот.

Черни връх

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!