Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Пами

Burn, Персонални тренировки

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Виктор

Heavy, Cross Circle, Персонални тренировки

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Мариана

Piloga, Balates, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Галин

Conditioning, Booty Vibes, Персонални тренировки

Занимавам се със спорт от 10 годишен, а от 16 години се занимавам с фитнес. Специалността ми е културизъм и фитнес, което съм учил и в НСА Васил Левски. Груповите тренировки, които съм практикувал са HIIT, TABATA, SPINNNING, Кондиционни тренировки, Кръгови тренировки, Bulgarian bag, 6D Slide и други със собствена концепция. В по-професионален план съм специалист по спортно хранене и хранителни добавки, активен състезател по културизъм, като най-добрите ми постижения са двукратен Републикански и Балкански шампион и шампион в доста други турнири. Мотивацията ми в спорта е: НЕ МОГА, Е САМО ОПРАВДАНИЕ!!!

Цвети

Tabata, HIIT, Conditioning, Персонални тренировки

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Тодор

Cross Circle, Mobility, Grind

Спортът винаги е бил част от живота ми – играх професионално баскетбол в продължение на 10 години, а след това страстта към физическата активност и здравословния начин на живот продължи да е водеща в кариерата ми. Имам магистърска степен по Спорт, Фитнес и Здраве от НСА и сертификати за Табата, HIIT и Tap Out тренировки. Опитът и познанията ми в
силовите и кондиционните тренировки и мобилността ми дават възможност да помагам на хората да постигат целите си, свързани със здравословния начин на живот.

Тоши

Push'n'Pull, Conditioning, Персонални тренировки

Направих първите си стъпки в спорта още от ранна възраст. Тренирах водна топка в детско-юношеските формации на Левски и Академик, като достигнах и до националния отбор. През 2014-та година, докато живях в САЩ, започнах да се занимавам активно с фитнес и след две години на тренировки, започнах своето обучение за персонален треньор в LA Fitness. От 2021-ва съм част от екипа на Vibes и водя тренировките Push’n’Pull и Conditioning, както и персонални тренировки.

Яна

Body Shape

В продължение на 9 години се занимавах профилирано с народен и съвременен танц, които изградиха силно чувство за дисциплина и издръжливост, след което се отдадох активно на спортове като плуване, фитнес и катерене. Открих, че тялото ми се нуждае от движение, което предизвиква границите на физическите възможности и активира мускулатурата по комплексен начин. Чрез моите тренировки ще опознавате тялото и възможностите си, научавайки се да се слушате взаимно и да кореспондирате със заобикалящата среда. Заедно ще развиваме контрол, координация, баланс и гъвкавост, които оформят и заздравяват мускулатурата, повишавайки тонуса и силата на тялото.

Мишо

Push'n'Pull, Grind

Спортът винаги е присъствал в моя живот под една или друга форма. В началото започнах да се занимавам с плуване и фитнес, като подготовката за състезания ми помогна да натрупам опит с разнообразни тренировъчни режими. Стремежът да предизвикам себе си ме срещна и с редица други спортове като катерене, street fitness, conditioning training, push-pull workouts и grind training. Груповите спортни занимания ми носят истинско удоволствие, тъй като ми дават възможност да се срещам с хора споделящи сходни интересни. За мен е важно всеки трениращ в групата да постига поставените си цели, за това винаги се стремя тренировките да бъдат интересни, разнообразни и ползотворни.

От ранна детска възраст спортът ме придърпа към себе си и до днес сме неразделни. 12 години съм се занимавала с танци, 6 години със спортна акробатика като състезател и 2 като треньор. В момента практикувам и въздушна акробатика на воали. Привърженик съм на високоинтензивните тренировки и стречинга. Интересувам се активно от здравословно хранене и гъвкавостта на тялото. Като актриса за мен най-важното нещо е да се провокирам и да излизам от комфортната си зона. Имам енергията и желанието да помагам и на други да се предизвикват и да постигат неочаквани за себе си неща.

Мария

Mobility

Занимавах се с художествена гимнастика повече от 14 години. Целият ми съзнателен живот е преминал в залата като състезател, откъдето имам много спортни отличия. След гимнастиката опитах различни спортове като пилони, воали, фитнес и много други. В момента съм състезател по стрийт фитнес и откакто започнах да се занимавам с този спорт разбрах, колко е важен стречингът и мобилността за предотвратяването на сериозни травми в силовите спортове.

Илияна

Grind, Push'n'Pull, Conditioning

Израснала съм в семейство на спортисти, затова спортът е неизменна част от моя живот! Започнах да тренирам лека атлетика на 11 годишна възраст. Била съм състезател на Левски, ЦСКА и НСА. Завърших национална спортна академия “Васил Левски” с профил “Треньор по лека атлетика”. След като приключих с атлетиката се насочих към допълнителни курсове, свързани с аеробика, HIIT и функционален фитнес! Страстта към спорта е и причината да стана треньор! Работата ми има за цел да мотивира хора от различни възрастови групи да спортуват редовно. Защото спортът е здраве!

Симеон

Push'n'Pull, Grind, Conditioning

Движението на тялото е неотлъчна част от всеки мой ден. Занимавам се с танци от 12 години. Осем, от които професионално. Стилът на танците е Попинг, което накратко представлява техника на свиване и отпускане на мускулите, чрез които се получават интересни движения. С този стил започнах да опознавам различните мускулни групи на тялото и да се обучавам в тренирането им. Преподавам в няколко танцови школи от 3 години, а през последните две години усилено се занимавам с фитнес и силови тренировки. Здравословният начин на живот и работата с хора са предизвикателство и основен мотиватор в ежедневното постигане на целите на всеки един.

Йоан

Conditioning, Cross Circle

Тренирам и се занимавам със спорт от повече от 12 години. От ранна детска възраст преминах през няколко спорта, от танци, до бойни спортове и фитнес. Имам няколко медала от състезания по кикбокс. След завършването си започнах по-обстойно да навлизам в света на здравословния и активен начин на живот. Започнах да уча как по-добре да тренирам и да се храня, успях да подобря собственото си здраве и форма и не спирам да се интересувам, обучавам и развивам в тази сфера. От 2020 година насам помагам на хора да влязат в по-добра форма, като подобрят движението си и хранителните си навици. Смело бих казал, че спорта е моята идентичност и ще се радвам да предам ползите му заедно с готини емоции на трениращите!

Даниел

Cross Circle, Heavy

Спортът е неизменна част от моя живот повече от десетилетие. Отдадеността ми към тренирането и стремежът ми към нови знания в тази сфера остават все така силни и ме мотивират да помагам на другите да постигнат своите спортни цели. Най-голям интерес за мен представляват силовите и кондиционни тренировки, които развиват определени атлетични способности. Добрата структура на една тренировка и правилното изпълнение на упражненията, заедно със здравословното хранене и пълноценната почивка, формират фундамента на отличната физическа форма. Вярвам в интелигентния подход към тренировките, при който се постигат устойчиви резултати чрез плавна прогресия.

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!