ФУНКЦИОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Heavy


Кръгова и силова тренировка, съставена от изолирани упражнения, натоварващи основните мускулни групи. Ако сте почитатели на типичните фитнес упражнения, тази тренировка е точно за вас.

Към програмата

GRIND


Интензивна кондиционна тренировка за всички мускулни групи с цел подобряване на двигателната активност. Акцентира върху развитието на цялостната сила, баланса на тялото и координацията.

Към програмата

Conditioning


Тренировка за всички мускулни групи с цел подобряване на двигателната активност. Акцентира върху развитието на цялостната сила, баланса на тялото и координацията при трениращите.

Към програмата

BodyWorx


Тренировка, развиваща цялостната моторика на тялото. Подходяща както за развиване на добра физкултура, така и за изграждане на една красива и естетична физика.

Към програмата

HIIT


Високо интензивна интервална с редуващите се упражнения с висок и нисък интензитет. Забързва метаболизма с часове напред. По този начин вие вече си почивате, а продължавате да изразходвате ненужните калории.

Към програмата

Push'n'Pull


Тренировка, базирана на бутащи и дърпащи движения, развиващи цялостната моторика на тялото. Подходяща както за развиване на добра физкултура, така и за изграждане на една красива и естетична физика.

Към програмата

Cross Circle


Фитнес програма с постоянно променящи се тренировки с функционални упражнения, изпълнявани с висока интензивност. Тренировките включват упражнения за сила, мощност, силова издръжливост, аеробна издръжливост и мобилност.

Към програмата

Burn


Високо-интензивна интервална кардио тренировка, изцяло със собствена тежест. Резултатът от тази тренировка е максимално горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет.

Към програмата

Morning Circle


Средно-интензивна сутрешна тренировка, базирана на кръгове. Тонизира мускулатирата и енергизира тялото ни. Помага да се отървеш от излишното тегло, да подобриш фитнес нивото си и издръжливостта си.

Към програмата

Tabata


Високо интензивна интервална тренировка. Характеризира се с най-високата времева ефективност. Резултатът от тази тренировка е горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет.

Към програмата

Functional 6D


Иновативна концепция за тренировки, при която се използва плъзгане. Работи за подобряване на баланса, стабилността, силата, издръжливостта и координацията на тялото. Упражненията са подходящи и за начинаещи, и за напреднали.

Към програмата

Power Stretching


Динамична и силова форма на стречинг, която моделира тялото, и спомага за увеличаване на гъвкавостта и мобилността. Допринася за повече самочувствие, тонус и сила, чрез които ще придобиете повече увереност в себе си.

Към програмата

Mobility


Тренировка, която цели да развие и склуптурира едно хармонично, гъвкаво и красиво тяло като едновременно с това подобрява баланса, мускулната сила и издръжливостта.

Към програмата

Tapout


Кондиционна тренировка, комбинация от силови и кардио упражнения за цялото тяло, които се изпълняват със собствено тегло и специални топки. Може да се практикува от всякакъв тип хора, без значение пол, възраст и физическа подготовка.

Към програмата

Pilates


Динамична и плавна практика, която моделира тялото, и спомага за увеличаване силата, издръжливостта и гъвкавостта. Допринася за повече самочувствие, тонус и сила, чрез които ще придобиете повече увереност в себе си.

Към програмата

Piloga


Пилога съчетава Йога, Пилатес и Балет, изпълнявана под звуците на джаз. Съдейства за изправяне на гръбнака и подобряване на стойката, тонизиране на мускулите, дава гъвкавост и равновесие, и повишава концентрацията.

Към програмата

Balates


Елегантност, дисциплина и контрол върху всяка една частица на тялото. Класът съдържа работа за коремна и седалищна мускулатура, и специфични упражнения за изправяне на гръбначния стълб.

Към програмата