Цвети          Виктор          Дидо          Диана          Мариана          Никол          Иван

Цвети

TABATA6-DIRECTIONSHIIT&RUNПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново Vibes Иван Рилски

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Към програмата

Виктор

HEAVYCROSS CIRCLEПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Към програмата

Дидо

GRIND, PUSH'N'PULL, ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Занимавам се активно със спорт от вече 13 години. Преминал през различни дисциплини, част от които са гимнастика, бойни изкуства, баскетбол, силови спортове и т.н. Всичките тези различни дейности ме накараха да осъзная колко е важна поддръжката на физическото състояние на тялото, развитието на физическите качества като координация, сила, издръжливост, гъвкавост и др. Тренировките, които провеждам, целят главно развитието и поддръжката на силовата издръжливост, както и подобряването на общата кондиция на тялото.

Vibes Иван Рилски

Диана

Pilates Strong, Yoga Vibes, Morning Mobility

Занимавам се със спорт от ранна детска възраст. Обичам предизвикателствата в спорта и именно поради това от вече три години тренирам тренирам Pole dance – танц на пилон. Това е спорта, в който трябва да бъдеш едновременно силен, грациозен и също толкова гъвкав. Благодарение на дългогодишната ми отдаденост и любов към йога и пилатес, и всекидневните тренировки, придобих нужните качества и участвах в международното състезание по Pole Art Spain през 2017-та. От една година съм инструктор по пилатес както и по специално разработена тренировъчна програма наречена Slim Fit.

Vibes Шейново

Мариана

PILOGA, TOTAL BODY, BALATES

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Vibes Шейново

Никол

RE/BURN, RE/SHAPE, ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Всичко започна през 2013 година, когато стъпих за пръв път във фитнес зала, решена да променя коренно навиците си. Ежедневната физическа активност бързо се превърна във важна част от моя живот, опитвайки различни видове тренировки. Спортът се превърна не само в хоби, а в начин на живот, тъй като освен че поддържа тялото ми в добра форма, ми помага и да избягам от стреса в ежедневието. Последната ми страст са високоинтензивните функционални тренировки, затова реших да се сертифицирам в тази област.

Vibes Иван Рилски

Иван

ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Занимавам се с фитнес повече от 15 години. През тях за мен той се превърна в начин на живот, а това, което продължава да ме мотивира са резултатите на моите клиенти. Персонален треньор съм за да Ви предам опита, знанията и уменията си. Тренирайте с мен за да постигнете желаните от Вас резултати! Разработените хранителни режими и тренировъчни програми ще са съобразени с Вашите лични цели. Спортът, фитнесът и здравословният начин на живот са нашето бъдеще! За мен ще бъде удоволствие да работя с вас, заедно да превърнем вашите цели в реалност.

Vibes Шейново Vibes Иван Рилски

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!