Цвети          Виктор          Слав          Ника          Павел          Диана          Дидо          Мариана         Пами

Цвети

TABATATAPOUTHIITПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Към програмата

Виктор

HEAVYCROSS CIRCLEПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Към програмата

Слав

Power, Персонални тренировки

Занимавам се със спорт от 6 годишен. Първоначално тренирах футбол до 18 години. След контузия спрях да се занимавам с този спорт и се насочих към Муай Тай, вече 10 години. През последните 3 години се занимавам професионално с кик бокс и се състезавам за немски клуб в Хамбург. Завършил съм диетология и фитнес в Холандия. Занимавам се с подготовка на професионални спортисти – физически и кондиционни тренировки. Също така провеждам силови и високо интензивни групови тренировки.

Vibes Рилски

Ника

BodyWorx, Персонални тренировки

Завършила съм Национална Спортна Академия “Васил Левски” – Треньорски факултет. Занимавала съм се професионално с плуване 15 години и след това продължих с фитнес и високоинтензивни функционални тренировки. Спортът и правилното хранене е начин на живот за мен и високоинтензивните тренировки са неизменна част от ежедневието ми, с която не мога да се разделя и искам да предам тази страст и на хората около мен, с цел подобряване на физическите качества и поддържането на здравословен и пълноценен начин на живот.

Vibes Рилски

Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Vibes Шейново

Диана

Pilates Strong, Morning Mobility, Power Stretching

Занимавам се със спорт от ранна детска възраст. Обичам предизвикателствата в спорта и именно поради това от вече три години тренирам тренирам Pole dance – танц на пилон. Това е спорта, в който трябва да бъдеш едновременно силен, грациозен и също толкова гъвкав. Благодарение на дългогодишната ми отдаденост и любов към йога и пилатес, и всекидневните тренировки, придобих нужните качества и участвах в международното състезание по Pole Art Spain през 2017-та. От една година съм инструктор по пилатес както и по специално разработена тренировъчна програма наречена Slim Fit.

Vibes Шейново

Дидо

GRIND, ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Занимавам се активно със спорт от вече 13 години. Преминал през различни дисциплини, част от които са гимнастика, бойни изкуства, баскетбол, силови спортове и т.н. Всичките тези различни дейности ме накараха да осъзная колко е важна поддръжката на физическото състояние на тялото, развитието на физическите качества като координация, сила, издръжливост, гъвкавост и др. Тренировките, които провеждам, целят главно развитието и поддръжката на силовата издръжливост, както и подобряването на общата кондиция на тялото.

Vibes Иван Рилски

Мариана

PILOGA, TOTAL BODY, BALATES, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Vibes Шейново

Пами

BodyWorx, HIIT&Run

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Vibes Иван Рилски

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!