Цвети          Виктор          Дидо          Ника          Павел         Пами          Мариана         Крис         Сюзън         Жак

Цвети

TABATATAPOUTHIITПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново

Занимавам се с Лека Атлетика от 1996 г., от където имам множество награди, основно в дисциплините Скок дължина и 100 м спринт. По-късно, в продължение на 8 месеца практикувах Ски бягане. Завършвайки Национална Спортна Академия “Васил Левски” и изучавайки Анатомия и Физиология на човека, започнах да работя индивидуално и групово с хора, с цел постигане на желаните от тях резултати. В периода 2007-2014 г. активно се занимавах с групови занимания от типа на Аеробиката, Тае Бо, Кросфит и други. От началото на 2016 г., съм сертифициран Мастър треньор по “Табата” и “HIIT” (високо-интензивна интервална тренировка), а в средата на същата година преминах обучение при известния Мастър Треньор Фернандо Горини по стилът “Steel Combat”. Малко по-късно лицензирах ”Freestyler” при Сергей Петрович и Tapout при Светлин Спасов.

Към програмата

Виктор

HEAVYCROSS CIRCLEПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Vibes Шейново

Завършил съм Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Треньорски факултет. По време на следването си преминах и курс „Кинезитерапия“. Фитнесът и здравословният лайфстайл са се превърнали в мой начин на живот. Влюбих се в тренировките (фитнес, бойни спортове, гимнастика и др.) още в тинейджърските ми години и от тогава тази любов не е затихвала. Моите тренировъчни методи могат да доведат тренировката ви до едно ново ниво, независимо какви са целите ви – увеличаване на интензивността на тренировъчната ви рутина, придобиване на постоянство или връщане отново във форма. Стремя се моите тренировки да са интересни и стимулиращи, за да могат клиентите ми да се забавляват, докато са фокусирани и постигат резултати.

Към програмата

Дидо

GRIND, POWER, ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Занимавам се активно със спорт от вече 13 години. Преминал през различни дисциплини, част от които са гимнастика, бойни изкуства, баскетбол, силови спортове и т.н. Всичките тези различни дейности ме накараха да осъзная колко е важна поддръжката на физическото състояние на тялото, развитието на физическите качества като координация, сила, издръжливост, гъвкавост и др. Тренировките, които провеждам, целят главно развитието и поддръжката на силовата издръжливост, както и подобряването на общата кондиция на тялото.

Vibes Иван Рилски

Ника

BodyWorx, Персонални тренировки

Завършила съм Национална Спортна Академия “Васил Левски” – Треньорски факултет. Занимавала съм се професионално с плуване 15 години и след това продължих с фитнес и високоинтензивни функционални тренировки. Спортът и правилното хранене е начин на живот за мен и високоинтензивните тренировки са неизменна част от ежедневието ми, с която не мога да се разделя и искам да предам тази страст и на хората около мен, с цел подобряване на физическите качества и поддържането на здравословен и пълноценен начин на живот.

Vibes Рилски Vibes Шейново

Павел

Conditioning, Functional 6D, Персонални тренировки

На 15 години бях тийн с наднормено тегло и реших да тренирам вдигане на тежести. Впоследствие минах през различни спортове/стрийт фитнес, кондиционен фитнес, екстремни спортове, силов трибой/ и искрата към движението все повече и повече се усилваше. За последните 10 години активно движение смело твърдя, че движението е здраве, а здравето е пълноценен живот. В реда на нещата следвам рехабилитация, която ми помага точно в това, което се стремя да дам на хората – знание и информираност за функционалните възможности на телата ми.

Vibes Шейново

Мариана

PILOGA, TOTAL BODY, BALATES, Персонални тренировки

Започнах кариерата си през 1985 г. в Национален Дворец на Пионерите с изучаване на класически балет, модерен танц, джаз танц, техника Греъм и йога. По-късно изучавах класически балет при голямата българска прима Красимира Колдамова, и техника Греъм при Албена Атанасова. Скоро след това отворих и своя балетна школа, изучавала съм Пилатес и Йога в Испания. През последните години създадох собствен стил, който включва пилатес, йога, балет, джаз и работа с гири.

Vibes Шейново

Пами

HIIT&Run, Персонални тренировки

Спортът е в ежедневието ми вече 11 години, шест от които се състезавах активно в леката атлетика и спортните танци. Завърших НСА “Васил Левски” с треньорски профил, където се запалих по още много други различни спортове, и в момента функционалните и високо интензивни тренировки са основното ми занимание. Работя активно за поддържане на спортните си способности и съм отворена към нови изяви и победи, дори и да са свързани с благотворителност и взаимопомощ. Харесва ми да споделям моя опит и желание за активен начин на живот с другите хора.

Vibes Иван Рилски

Крис

Full Control

Занимавам се активно със спорт от 8 годишен. Преминах през различни спортове, но се бях насочил към тенис и футбол, които практикувах в състезания до 18 годишен. Поради здравословни проблеми, не можех да тренирам и да се движа правилно в продължение на 9 месеца, след което се запали страстта ми към функционалните тренировки. В последните години работя и като модел в България и чужбина. Така интензивните тренировки станаха част от ежедневието ми и с радост искам да споделя опита, който имам.

Vibes Иван Рилски

Сюзън

Power Stretching, Pillates

Завършила съм националното училище за танцово изкуство и се занимавам със съвременна танцова техника и класически балет вече повече от 10 год. Спортът и фитнесът са част от моя живот над 5 год., в които освен за своята подготовка, натрупах опит и с персонални и групови тренировки. Преподавам танцови стилове на деца, отличени с множество златни отличия в България и чужбина. Скоро участвах и в “Игри на Волята” 2020 год.

Vibes Шейново

Животът ми се върти около спорта от както се помня. Още на 5 години влязох в залата по Карате. Философията на японското бойно изкуство от ранна детска възраст ме научи на дисциплина, спортен дух и ме запали да развивам както тялото, така и ума си. След това започнах да се занимавам с футбол, тренирал съм тенис, плуване и други. Запалих се по фитнеса и от няколко години работя като модел, пътувам по целия свят и се срещам с различни хора и култури. Имам огромен интерес в сферата на здравословното хранене и не спирам да търся и събирам информация и знания за това, колко е важно да сме активни, да се храним с чиста храна и да тренираме по правилния начин, за да бъдем максимално здрави и продуктивни в лудия и забързан свят в който живеем.

Vibes Иван Рилски

Искаш ли да станеш част от нашия екип?

Ако твоята страст са груповите тренировки, ако умееш да мотивираш хората около себе си да тренират и да постигат желаните резултати,
ако искаш да станеш част от увеличаващия се екип на иновативен за България фитнес проект — много е вероятно да търсим точно теб!

Кандидатсвай сега!