VIBES HEALTH & FITNESS ИВАН РИЛСКИ

GRIND


Слав, Дидо, Никол Vibes Иван Рилски

Интензивна кондиционна тренировка за всички мускулни групи с цел подобряване на двигателната активност. Акцентира върху развитието на цялостната сила, баланса на тялото и координацията.

Към програмата

Push'n'Pull


Слав, Дидо Vibes Иван Рилски

Тренировка, базирана на бутащи и дърпащи движения развиващи цялостната моторика на тялото. Подходяща както за развиване на по-добра физкултура, така и за изграждане на една красива и естетична физика.

Към програмата

Power


Слав Vibes Иван Рилски

Силова тренировка, съставена от изолирани упражнения, натоварващи основните мускулни групи. Ако сте почитатели на типичните фитнес упражнения, тази тренировка е точно за вас

Към програмата

HIIT&Run


Джаферович, Цвети Vibes Иван Рилски

Високо-интензивна интервална кардио тренировка, изцяло със собствена тежест. Резултатът от тази тренировка е максимално горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет.

Към програмата

VIBES HEALTH & FITNESS ШЕЙНОВО

6-Directions


Цвети Vibes Шейново

Иновативна концепция за тренировки, при която се използва плъзгане. Работи за подобряване на баланса, стабилността, силата, издръжливостта и координацията на тялото. Упражненията са подходящи и за начинаещи, и за напреднали.

Към програмата

Heavy


Виктор Vibes Шейново

Кръгова и силова тренировка, съставена от изолирани упражнения, натоварващи основните мускулни групи. Ако сте почитатели на типичните фитнес упражнения, тази тренировка е точно за вас.

Към програмата

Conditioning


Павел Vibes Шейново

Тренировка за всички мускулни групи с цел подобряване на двигателната активност. Акцентира върху развитието на цялостната сила, баланса на тялото и координацията при трениращите.

Към програмата

Morning Circle


Павел Vibes Шейново

Средно-интензивна сутрешна тренировка, базирана на кръгове. Тонизира мускулатирата и енергизира тялото ни. Помага да се отървеш от излишното тегло, да подобриш фитнес нивото си и издръжливостта си.

Към програмата

Cross Circle


Виктор Vibes Шейново

Фитнес програма с постоянно променящи се тренировки с функционални упражнения, изпълнявани с висока интензивност. Тренировките включват упражнения за сила, мощност, силова издръжливост, аеробна издръжливост и мобилност.

Към програмата

Tabata


Цвети Vibes Шейново

Високо интензивна интервална тренировка. Характеризира се с най-високата времева ефективност. Резултатът от тази тренировка е горене на мазнини и повишаване на аеробен и анаеробен капацитет.

Към програмата

HIIT


Цвети Vibes Шейново

Високо интензивна интервална с редуващите се упражнения с висок и нисък интензитет. Забързва метаболизма с часове напред. По този начин вие вече си почивате, а продължавате да изразходвате ненужните калории.

Към програмата

Pilates Strong


Диана Vibes Шейново

Динамична, силна и плавна практика, която моделира тялото, и спомага за увеличаване силата, издръжливостта и гъвкавостта. Допринася за повече самочувствие, тонус и сила, чрез които ще придобиете повече увереност в себе си.

Към програмата

Total Body


Мариана Vibes Шейново

Обединява кардио упражнения и движения, които работят върху основните мускулни групи. Този клас спомага за оформяне на мускулатурата, подобрява дишането, циркулацията на кръвта и въздейства тонизиращо върху цялото тяло.

Към програмата

Balates


Мариана Vibes Шейново

Елегантност, дисциплина и контрол върху всяка една частица на тялото. Класът съдържа работа за коремна и седалищна мускулатура, и специфични упражнения за изправяне на гръбначния стълб.

Към програмата

Power Stretching


Диана Vibes Шейново

Динамична и силова форма на стречинг, която моделира тялото, и спомага за увеличаване на гъвкавостта и мобилността. Допринася за повече самочувствие, тонус и сила, чрез които ще придобиете повече увереност в себе си.

Към програмата

Piloga


Мариана Vibes Шейново

Пилога съчетава Йога, Пилатес и Балет, изпълнявана под звуците на джаз. Съдейства за изправяне на гръбнака и подобряване на стойката, тонизиране на мускулите, дава гъвкавост и равновесие, и повишава концентрацията.

Към програмата